Royal Palace
Menu

Genieten!

Lunch tot 16:00

Ontdek onze heerlijke lunchspecialiteiten, inclusief broodjes, tosti’s, sushi, pokebowls en smaakvolle soepen tot 16:00 uur!

Op zoek naar een veelzijdige lunchervaring? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan lunchgerechten die tot 16:00 uur beschikbaar zijn. Of je nu zin hebt in een smaakvol broodje, een knapperige tosti, verse sushi of een verfrissende pokebowl, we hebben voor elk wat wils.

Kom langs en ontdek onze diverse lunchspecialiteiten; broodjes, tosti’s, sushi, pokebowls en smaakvolle soepen tot 16:00 uur. Laat ons je verrassen met de smaakvolle combinaties en geniet van een lunch die al je smaakpapillen zal verwennen.

Menukaart Restaurant

Naast ons ‘all-you-can-eat’ concept bieden we ook een breed scala aan à la carte gerechten aan, zoals babi pangang, foe yong hai, tjap tjoy en zelfs sushi. Je kunt genieten van deze heerlijke gerechten die met zorg en verse ingrediënten worden bereid.

Onze à la carte optie stelt liefhebbers in staat om specifieke gerechten te bestellen en te genieten van de smaken waar ze van houden. Houd er echter rekening mee dat, vanwege onze focus op het ‘all-you-can-eat’ concept, de bereiding van à la carte gerechten soms iets langer kan duren tijdens drukke periodes.

Naast de genoemde gerechten, hebben we ook andere smakelijke opties op onze menukaart.

Menukaart Afhalen

Geniet van heerlijke Chinese-Indonesische gerechten en sushi in het comfort van je eigen huis! Als je liever thuis wilt eten, bieden wij de optie om je favoriete gerechten af te halen.

Onze afhaalservice zorgt ervoor dat je kunt genieten van onze gerechten op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Gewoon even bellen, je bestelling plaatsen en het afhalen is zo geregeld. Op deze manier kun je thuis genieten van de heerlijke smaken die je van ons gewend bent.

Of je nu zin hebt in een gezellig diner met het gezin of een avondje relaxen met vrienden, onze afhaalgerechten zijn perfect voor elke gelegenheid.

Haal vandaag nog je favoriete Chinese-Indonesische gerechten en sushi bij ons af en geniet van een smaakvolle maaltijd in het comfort van je eigen huis!

Menukaart

Menukaart

Op onze menukaart treft U veel gerechten aan met een authentiek oosterse ambiance. Deze gerechten, kunnen als Hoogtepunten in de oosterse gastronomie worden aangemerkt. U kunt ervan verzekerd zijn, dat wij alles in het werk stellen om in elk opzicht aan uw wensen te voldoen. Ons personeel is uiteraard gaarne bereid u nadere informatie te geven over alle gerechten en specialiteiten.

Soepen

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met witte rijst. i.p.v. witte rijst nasi/bami € 1,25 extra of Chinese bami / mihoen €2,75 extra
*prijsfouten onder voorbehoud

MAANDAGEN GESLOTEN!

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen.

We nemen spoedig contact met u op en hopen u van dienst te kunnen zijn.

Bedankt voor uw reservering

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt